Η Εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, σχεδιασμένες βάσει των εξατομικευμένων αναγκών του πελάτη που συνδυάζουν αξιόπιστα προϊόντα και εξειδικευμένες υπηρεσίες.

Έχουμε την χαρά να συγκαταλεγόμαστε στους Partners των μεγαλύτερων επώνυμων οίκων του εξωτερικού στην τεχνογνωσία, προμήθεια και εγκατάσταση Hardware, όπως και στην παροχή Software, για ολόκληρο το φάσμα των προϊόντων πληροφορικής & επικοινωνιών.

Το Τεχνικό μας Τμήμα αναλαμβάνει την μελέτη και υλοποίηση έργων πληροφορικής, δικτύων και επικοινωνιών, για φορείς του ευρύτερου δημοσίου και εταιρικούς πελάτες, καθώς και την υποστήριξη αυτών.

Πρωταρχικός στόχος μας είναι η ικανοποίηση των επαγγελματικών αναγκών του εκάστοτε πελάτη, υπολογίζοντας όλες τις συνιστώσες εύρους, οικονομικής κλίμακας και δυνητικής ανάπτυξής του. Ακόλουθος στόχος, η συνεχής υποστήριξή του, ώστε η επιλεγμένη ολοκληρωμένη λύση να ακολουθεί και να συμβαδίζει με την εξέλιξη των αναγκών του.

Ιστορική Διαδρομή

1999

Η εταιρεία ξεκινά τη πορεία της στον χώρο της Τεχνολογίας με δύο καταστήματα "MULTIRAMA", με τη μέθοδο franchise, στα κάτω Πατήσια (MULTIRAMA Αχαρνών) & στην Καλλιθέα (MULTIRAMA Καλλιθέας).

2000 - 2011

Η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται στις αρχές, της αξιοπιστίας, της εμπιστοσύνης με τους πελάτες, της βέλτιστης οικονομίας και της συνεπούς after sales υποστήριξης. Επίσης είναι πρωτεύουσα αρχή η διαρκής αναβάθμιση του ανθρωπίνου δυναμικού & της εταιρικής ταυτότητας  της, στα πλαίσια των συνεχών εξελίξεων στο χώρο της Τεχνολογίας.

2012

Μετά την αποχώρηση της μητρικής εταιρείας "MULTIRAMA" από τον χώρο των καταστημάτων Πληροφορικής , η εταιρεία μετονομάζεται σε MULTIFUNCTION. Οι στόχοι & οι αρχές παραμένουν ίδιες & δίνεται περισσότερη έμφαση στο B2B των επιχειρήσεων Δημοσίου & Ιδιωτικού τομέα.

2013 – τώρα

Η εταιρία αναπτύσσεται περαιτέρω με βάσει το ανθρώπινο δυναμικό τους & της πελατειακής της βάσης. Διαρκής στόχος, η μέγιστη δυνατή ικανοποίηση των πελατών της & η συνεχής αναβάθμιση των στελεχών της & του brand name της.
icon

50+

Συνεργασίες

Με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.

Μετάβαση στο περιεχόμενο