Λογισμικό - Software

Intermapper

Aποκλειστική προμήθεια στην Ελλάδα για λογαριασμό της Αμερικάνικης εταιρείας Help Systems.

Το Intermapper είναι ένα πρόγραμμα πολλαπλής πλατφόρμας, παρακολούθησης δικτύου και χαρτογράφησης δικτύου για Mac, Linux και Windows. Σας βοηθά να δημιουργήσετε έναν χάρτη δικτύου, δίνοντάς σας μια ζωντανή εικόνα για το τι συμβαίνει στο δίκτυό σας.

Anydesk

anydeskg01

Το λογισμικό απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας υψηλής απόδοσης της AnyDesk επιτρέπει την κοινή χρήση επιφάνειας εργασίας χωρίς καθυστέρηση, σταθερό απομακρυσμένο έλεγχο και τη γρήγορη και ασφαλή μετάδοση δεδομένων μεταξύ συσκευών. Χάρη στη μικρή καθυστέρηση του AnyDesk, η ομαδική εργασία είναι πλέον ευκολότερη και ταχύτερη από ποτέ.

Οι δυνατότητες του AnyDesk είναι αμέτρητες. Η εξαιρετικά ευέλικτη λύση του προσφέρει ατελείωτες επιλογές εξατομίκευσης, προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε διαχειριστή IT.

Veeam

veeam-propartner-logo

Το Veeam είναι ο κορυφαίος σε εφεδρικές λύσεις που παρέχουν Cloud Data Management. Το Veeam παρέχει μια ενιαία πλατφόρμα για τον εκσυγχρονισμό των αντιγράφων ασφαλείας, την επιτάχυνση του υβριδικού νέφους και την ασφάλεια των δεδομένων σας. Οι λύσεις είναι απλές στην εγκατάσταση και λειτουργία, αρκετά ευέλικτες ώστε να χωρούν σε οποιοδήποτε περιβάλλον και πάντα αξιόπιστες.

Σουίτες AntiVirus

antivirus01

Το λογισμικό προστασίας από ιούς ή λογισμικό anti-virus, επίσης γνωστό ως αντι-malware, είναι ένα πρόγραμμα υπολογιστή που χρησιμοποιείται για την πρόληψη, τον εντοπισμό, και την αφαίρεση του κακόβουλου λογισμικού.

Microsoft Azure & Microsoft 365

microsoft-products

Το Azure είναι μια δημόσια πλατφόρμα υπολογιστικού νέφους – με λύσεις όπως η υποδομή ως υπηρεσία (IaaS), η πλατφόρμα ως υπηρεσία (PaaS) και το λογισμικό ως υπηρεσία (SaaS) που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να φέρετε νέες λύσεις στη ζωή — για να λύσετε τις σημερινές προκλήσεις και να δημιουργήσετε το μέλλον.

Το Microsoft 365 παρέχει ευελιξία, κινητικότητα και online αποθηκευτικό χώρο για αποθήκευση και διαμοιρασμό αρχείων, βελτιώνοντας την συνεργασία ανάμεσα στις ομάδες. Oι διεργασίες ολοκληρώνονται πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να αυξήσουν την απόδοσή τους και να αποκτήσουν περισσότερους πελάτες.

Έχετε απορίες;
Επικοινωνήστε μαζί μας

Μετάβαση στο περιεχόμενο