Hardware

H Multifunction σε συνεργασία με τους με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές προσφέρει λύσεις που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις της επιχείρησης σας. Οι μηχανικοί μας αναλαμβάνουν την μελέτη και τον σχεδιασμό μιας λύσης ανάλογα με τις ανάγκες σας, καθώς και την εγκατάσταση και υποστήριξη του εξοπλισμού. Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού, μειώνοντας την αρχική επένδυση αγοράς του εξοπλισμού.

Servers - Storage

Οι διακομιστές είναι ισχυρότατοι κεντρικοί υπολογιστές 24/7/365 που αποθηκεύουν και μοιράζουν πληροφορίες σε άλλους υπολογιστές μέσω του διαδικτύου. Οι διακομιστές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή και λήψη email, την αποθήκευση αρχείων τη διαχείριση βάσεων δεδομένων και άλλες χρήσειςΕίναι βασικοί για τη λειτουργία του διαδικτύου και των υπηρεσιών που χρησιμοποιούμε καθημερινά στον υπολογιστή μας.
 
Οι διακομιστές αποθήκευσης είναι ισχυροί υπολογιστές αφιερωμένοι στην αποθήκευση και διαχείριση ψηφιακών δεδομένων. Διασφαλίζουν ότι τα δεδομένα είναι ασφαλή, εύκολα προσβάσιμα και μπορούν να κοινοποιηθούν μεταξύ χρηστών ή εφαρμογών σε μικρό χρόνο.

Workstations

Σταθμός εργασίας είναι ένας ειδικός υπολογιστής σχεδιασμένος για τεχνικές ή επιστημονικές εφαρμογές αλλά ο όρος έχει επίσης χρησιμοποιηθεί χαλαρά για να αναφέρεται σε οτιδήποτε, από ένα τερματικό υπολογιστή mainframe έως έναν υπολογιστή συνδεδεμένο σε ένα δίκτυο.

Οι σταθμοί εργασίας προσφέρουν υψηλότερη απόδοση από τους βασικούς προσωπικούς υπολογιστές, ειδικά όσον αφορά την CPU και τα γραφικά, τη χωρητικότητα μνήμης και τη δυνατότητα πολλαπλών εργασιών.

 

Laptops

Φορητός Υπολογιστής (laptop computer/notebook) είναι ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής μικρού μεγέθους και βάρους με εύκολη μεταφερσιμότητα, που διαθέτει ενεργειακή αυτονομία. Ο φορητός υπολογιστής ενσωματώνει πολλές και καινοτόμες τεχνολογίες με προσιτό πλέον κόστος.

 

Printers - Multifunction Printers

Ο εκτυπωτής είναι συσκευή εξόδου ενός υπολογιστικού συστήματος, η οποία έχει ως σκοπό την μόνιμη αποτύπωση (εκτύπωση) των πληροφοριών που έχουν δημιουργηθεί από τη χρήση λογισμικού, σε ένα φυσικό μέσο (συνήθως, αλλά όχι μόνο, χαρτί).

Peripherals

Περιφερειακή συσκευή ονομάζεται κάθε συσκευή που συνδέεται με ένα υπολογιστικό σύστημα, δεν αποτελεί μέρος αυτού και εξαρτάται περισσότερο ή λιγότερο από αυτό. Οι περιφερειακές συσκευές διευρύνουν τις δυνατότητες του συστήματος, αλλά δεν επηρεάζουν την επεξεργαστική ισχύ.

Conference Systems

Οι βιντεοπροβολείς χρησιμοποιούνται για πολλές εφαρμογές, όπως παρουσιάσεις αιθουσών συνεδριάσεων, εκπαίδευση στην τάξη, κινηματογράφους και συναυλίες.

Η τηλεδιάσκεψη είναι η αμφίδρομη ή πολλαπλή λήψη και μετάδοση σημάτων ήχου και βίντεο από άτομα σε διαφορετικές τοποθεσίες για επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο.

Digital Signage - Infokiosk

Νέα προσέγγιση στην πληροφόρηση κοινού

Τα έξυπνα τερματικά πληροφόρησης – InfoKiosk είναι ένα τερματικό υπολογιστή που διαθέτει εξειδικευμένο λογισμικό και εξοπλισμό ώστε να παρέχει πρόσβαση σε πληροφορίες και εφαρμογές επικοινωνίας, εμπορικές, ψυχαγωγίας ή εκπαιδευτικές.
Διαφήμιση, Ενημέρωση και Πληροφόρηση με τη χρήση πολυμέσων, όλα σε ένα τερματικό και ταυτόχρονα.
Με πλήρη στατιστική ενημέρωσης της κίνησης όλων των διαδραστικών τερματικών, µε τη χρήση των Google Analytics.

ΣΤΑΘΜΟΙ & ΣΤΑΣΕΙΣ

Στην αιχμή της τεχνολογίας. Ηλεκτρονικές ηλιακές στάσεις λεωφορείων µε δυνατότητα παροχής WiFi, σταθμό φόρτισης, διαδραστική οθόνη αφής, κ.α.

ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ

Για σταθμούς τραίνων, λεωφορείων, λιμανιών, αεροδρομίων.

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

Διαδραστικό, πολύγλωσσο, με αρθρωτή σχεδίαση, δίνει τη δυνατότητα στο διαχειριστή του να ελέγχει τη λειτουργεία του και την ενημέρωση του περιεχομένου των τερματικών από μακριά, χωρίς ανθρώπινη επέμβαση από κοντά.
Το σύστημα αναπτύσσεται, τροποποιείται & προσαρμόζεται.

ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ

Δεν απαιτείται η παρουσία τεχνικού στο χώρο λειτουργίας τους. Ενημερώνουν τους διαχειριστές τους µε e-mail & SMS με την σε πραγματικό χρόνο απεικόνιση τους όπως και ποτε θα παρουσιαστεί κάποια δυσλειτουργία ή βλάβη.
Επίσης αναλαμβάνουμε την Διαχείριση σε οποιοδήποτε εξοπλισμό ενημέρωσης κοινού διαθέτετέ είτε αυτός είναι καινούργιος είτε είναι παλαιός.

 • Διαδραστικἁ ηλεκτρονικά περίπτερα
 • Info kiosks μέχρι 22” οθόνες
 • Ηλεκτρονικοί πίνακες
 • Info panels µέχρι 55”, μονής και διπλής όψης
 • Ηλεκτρονικές πινακίδες 32 – 55” γενικής πληροφόρησης & δρομολόγια
 • Ηλεκτρονικές διαδραστικές βιτρίνες 32 – 102”

Smart Lockers

Τα Smart Lockers είναι ένας καινοτόμος συνδυασμός ευέλικτης αποθήκευσης στο χώρο εργασίας και τα οποία προσφέρουν:

 • Βελτιωμένη ευελιξία και χρήση.
 • Μεγαλύτερη ασφάλεια και διακυβέρνηση.
 • Νέες αποτελεσματικές διαδικασίες.
 • End to end παρακολούθηση.
 • 24ωρη πρόσβαση με διαφορετικές επιλογές ασφαλείας.
 • Αναφορές(reporting).

Έχετε απορίες;
Επικοινωνήστε μαζί μας

Μετάβαση στο περιεχόμενο