Υπηρεσίες

Εικονικοποίηση είναι η πράξη δημιουργίας μιας εικονικής (και όχι πραγματικής) έκδοσης, συμπεριλαμβανομένων των εικονικών πλατφορμών υλικού υπολογιστών, συσκευών αποθήκευσης και πόρων δικτύου υπολογιστών.

Η μετεγκατάσταση δεδομένων είναι η διαδικασία επιλογής, προετοιμασίας, εξαγωγής και μετατροπής δεδομένων και μόνιμης μεταφοράς τους από ένα σύστημα αποθήκευσης υπολογιστή σε άλλο.

Το Azure είναι μια δημόσια πλατφόρμα υπολογιστικού νέφους – με λύσεις όπως η υποδομή ως υπηρεσία (IaaS), η πλατφόρμα ως υπηρεσία (PaaS) και το λογισμικό ως υπηρεσία (SaaS) που έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσετε το μέλλον.

Το Veeam είναι ο κορυφαίος σε εφεδρικές λύσεις που παρέχουν Cloud Data Management. Το Veeam παρέχει μια ενιαία πλατφόρμα για τον εκσυγχρονισμό των αντιγράφων ασφαλείας, την επιτάχυνση του υβριδικού νέφους και την ασφάλεια των δεδομένων σας. Οι λύσεις είναι απλές στην εγκατάσταση και λειτουργία, αρκετά ευέλικτες ώστε να χωρούν σε οποιοδήποτε περιβάλλον και πάντα αξιόπιστες.

Εγκαταστάσεις δικτύων Wifi

Ο επαγγελματικός χώρος σας αλλά και οι επιχειρήσεις που διαθέτουν κοινόχρηστους χώρους (όπως τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, οι καφετέριες) χρειάζονται άμεση και γρήγορη πρόσβαση στο Ίντερνετ. Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας μελετά και ρυθμίζει την σύνδεση όλων των συσκευών που βρίσκονται στον χώρο σας στο Διαδίκτυο, είτε ενσύρματα είτε με την εγκατάσταση ασύρματου δικτύου και σημείων πρόσβασης (access points) σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Συστήματα Τηλεδιάσκεψης

Τα συστήματα τηλεδιάσκεψης είναι πλέον απαραίτητα στις περισσότερες εταιρείες και οργανισμούς, ανεξάρτητα του μεγέθους ή του αντικειμένου τους.

Μια καινούργια εμπειρία τηλεδιάσκεψης με τα πιο σύγχρονα συστήματα και τις πιο εξειδικευμένες λύσεις. Σωστή μελέτη, προσέγγιση αναγκών αλλά και της άρτιας εγκατάστασης των συστημάτων τηλεδιάσκεψης από την εξιδεικευμένη ομάδα μας, δημιουργεί το εξαιρετικό αποτέλεσμα στα παρεχόμενα συστήματα τηλεδιασκέψεων.

Διαχείριση Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης

Η διαχείριση Social Media, είναι βασική έννοια κάθε σύγχρονου Οργανισμού – Επιχείρησης.

Η σωστή διαχείριση των Social Media απαιτεί χρόνο, εμπειρία, δημιουργικότητα, στρατηγικό πλάνο για να υπάρχει πραγματικά ποιοτικό αποτέλεσμα. Αυξήστε την αναγνωρισιμότητα του brand σας. Αποκτήστε μεγαλύτερο και πιο αφοσιωμένο κοινό μέσα από τη δημιουργία profiles και στοχευμένων διαφημίσεων.

Το Voice over Internet Protocol (VoIP), που ονομάζεται επίσης τηλεφωνία IP, είναι μια μέθοδος και μια ομάδα τεχνολογιών για την παράδοση φωνητικών επικοινωνιών και συνεδριών πολυμέσων μέσω δικτύων πρωτοκόλλου Internet (IP), όπως το Διαδίκτυο.

Η μίσθωση εξοπλισμού πληροφορικής είναι η ιδανική λύση για την κάλυψη κάθε ανάλογης ανάγκης και απαίτησης, αποφεύγοντας την εύλογη δημιουργία μεγάλης αρχικής δαπάνης για την αγορά του.

Σχεδιασμός, εγκατάσταση και παραμετροποίηση υλικολογισμικού σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο