Ιστορική Διαδρομή

1999

Η εταιρεία ξεκινά τη πορεία της στον χώρο της Τεχνολογίας με δύο καταστήματα "MULTIRAMA", με τη μέθοδο franchise, στα Κάτω Πατήσια (MULTIRAMA Αχαρνών) & στην Καλλιθέα (MULTIRAMA Καλλιθέας).

2000 - 2011

Η φιλοσοφία που διέπει την εταιρεία βασίζεται στις αρχές της αξιοπιστίας, της εμπιστοσύνης, του ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα και της συνεχούς υποστήριξης των πελατών της.

2012

Μετά την αποχώρηση της μητρικής εταιρείας "MULTIRAMA" από τον χώρο των καταστημάτων Πληροφορικής , η εταιρεία μετονομάζεται σε MULTIFUNCTION, με έδρα την Καλλιθέα Αττικής.
Η MULTIFUNCTION δραστηριοποιείται πλέον αμιγώς στο Β2Β εταιρικών πελατών του Δημόσιου & Ιδιωτικού τομέα.

Σήμερα, με το βλέμμα στο Μέλλον

Η εταιρεία διατηρεί αναλλοίωτες τις αρχές που την διέπουν διαχρονικά, δίνοντας μείζονα σημασία στον ανθρώπινο και πελατοκεντρικό της χαρακτήρα. Αναβαθμίζεται διαρκώς, τόσο με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, όσο και με συνεχείς πιστοποιήσεις, ώστε να κατέχει βαθιά τεχνογνωσία και να προσφέρει υπεύθυνες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε κάθε έργο Πληροφορικής.

0
Ίδρυση
0 +
Συνεργασίες με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς
0 +
Έργα
0 %
Ευχαριστημένοι Πελάτες

Ο στόχος των ανθρώπων της Multifunction, ως μία ομάδα, είναι η άμεση ανταπόκριση, η εξυπηρέτηση και η δημιουργία αισθήματος εμπιστοσύνης στους πελάτες της, ανεξαρτήτως μεγέθους, γεγονός που αποδεικνύεται από τις ποικιλόμορφες και απολύτως επιτυχημένες συνεργασίες της.
Αυτός είναι ο δρόμος που έχουμε επιλέξει για την επίτευξη των εταιρικών μας στόχων και προσπαθειών. Η διαρκής ανταμοιβή μας, η διαχρονική ποιοτική υπεροχή της Multifunction.

Μετάβαση στο περιεχόμενο