Διαχειριζόμενη Υπηρεσία: PaaS – Printing as a Service (Εκτύπωση σαν μια υπηρεσία)

Η έκρηξη της τηλεργασίας έχει μεταξύ άλλων επηρεάσει και τον τρόπο που εκτυπώνουμε τα έγγραφά μας.  Αρκετοί οργανισμοί έχουν καταφύγει στην αγορά εκτυπωτών για οικιακή χρήση, ώστε να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες του προσωπικού που εργάζεται από το σπίτι.

Αυτή η επιλογή, πέρα από το υψηλό της κόστος για την προμήθεια των μηχανημάτων, την ανανέωση των αναλώσιμων και τη συντήρηση, δεν διασφαλίζει την απαιτούμενη ποιότητα των επαγγελματικών εκτυπώσεων, καθώς οι εταιρείες συνήθως προτιμούν μικρά μοντέλα εκτυπωτών με περιορισμένες δυνατότητες.

Η Multifunction προσφέρει μια προηγμένη εκτυπωτική λύση Leasing, ειδικά σχεδιασμένη για τον οργανισμό σας, Printing as a Service (PaaS). Προσφερόμενο με τη μορφή υπηρεσίας leasing, το PaaS είναι μια ιδανική επιλογή για οργανισμούς που επιθυμούν ένα πιο ευέλικτο περιβάλλον εκτυπώσεων, απαλλαγμένο από τα υψηλά προβλεπόμενα κόστη της αγοράς μηχανημάτων, αλλά και τα απρόβλεπτα έξοδα για τη συντήρησή τους.

Επιλέγοντας μια λύση PaaS από την Multifunction:

  • Μισθώνετε –και δεν αγοράζετε- τους εκτυπωτές κορυφαίων κατασκευαστών που επιθυμείτε.
  • Έχετε μόνιμα στη διάθεσή σας όλα τα αναλώσιμα που χρειάζεστε για να εκτυπώνετε, σε όλη τη διάρκεια του leasing.
  • Απαλλάσσεστε από κάθε άγχος για τη συντήρηση και τα αναλώσιμα, καθώς η λύση περιλαμβάνει εγγύηση για όλη τη διάρκεια του leasing, αλλά και όλα τα επιπλέον αναλώσιμα που ενδέχεται να χρειαστείτε, σε συμφωνημένο από την αρχή κόστος.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να σχεδιάσουμε μαζί το δικό σας πρόγραμμα PaaS, προσαρμοσμένο αποκλειστικά στις επιχειρηματικές ανάγκες και απαιτήσεις σας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο